marime text:

Sinucidere misterioasa - oamenii cred ca motivul este o poveste complicata de amor

Un barbat din Bihor care reusise pana la 49 de ani sa stranga in jurul lui o familie frumoasa si sa cladeasca o afacere prospera, a ajuns sa se omoare. S-a spanzurat chiar intr-una dintre halele firmei sale, fara sa lase in urma explicatii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Trupul barbatului a fost gasit fara suflare de un paznic, spre dimineata. Nu a lasat in urma vreun bilet de adio, nu si-a luat ramas bun de la nimeni, iar moartea lui a fost o crunta lovitura pentru toti apropiatii.

Majoritatea nu stiu ce motiv ar fi putut avea sa renunte la o viata aparent frumoasa, dar sunt si cativa, putini, e adevarat, care vorbesc despre o poveste de amor care i-ar fi creat probleme in familie. Omul era casatorit si avea doua fiice.

Trupul fara viata al barbatului a fost descoperit in fostul combinat de legume-fructe din Salonta, unde omul inchiriase o hala pentru firma sa. Vestea s-a raspandit repede, iar intrebarile nu au intarziat sa apara.

Coplesite de suparare, rudele barbatului nu pot sa vorbeasca despre pierderea lui, mai ales ca una dintre fiicele sale urmeaza sa nasca in curand, iar moartea tatalui sau a fost o crunta lovitura pentru ea. 
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu