marime text:

Sinucidere inexplicabila - prietenii barbatului cred ca a vrut sa faca o gluma si s-a omorat din greseala

"Probabil a vrut sa ne atraga iar atentia si asa s-a petrecut nenorocirea!" Asta spun, printre lacrimi, prietenii unui barbat din judetul Ilfov care s-a sinucis duminica seara.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ei banuiesc ca omul ar fi vrut sa faca o gluma si, din greseala, si-ar fi curmat viata.

Sotia lui, care este insarcinata, se afla in stare de soc. Ea a fost cea care l-a gasit in casa, la cateva minute dupa ce amicii lor, invitati la un gratar, au plecat acasa.

Barbatul avea 37 de ani si lucra in constructii. Castiga bine si nu s-a plans ca ar avea probleme, spun cei care l-au cunoscut. Duminica seara a invitat cativa amici la un gratar. Cand s-a terminat petrecerea, sotia lui, insarcinata in sapte luni, a avut un soc - l-a gasit in casa, fara suflare.

Prietenii barbatului povestesc ca acesta obisnuia sa le spuna ca se simte rau doar ca sa il viziteze si sa stea cu el la masa. Totusi, le vine greu sa creada ca si aseara ar fi vrut sa faca o gluma ca sa le atraga atentia.

Barbatul avea un baiat de un an si peste doua luni urma sa devina din nou tata. Omul nu a lasat niciun bilet in care sa le explice alor lui ce l-a impins spre moarte.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu