marime text:

Si la 60 de ani, gelozia te duce spre moarte!

Macinat de gindul ca femeia pe care o iubeste il inseala, un barbat de 60 de ani din Birlad si-a pus capat zilelor. A scris un bilet de adio pentru cea linga care visa sa-si refaca viata si s-a spinzurat apoi chiar in fata casei pe care o construia pentru ei, intr-o padure de la marginea orasului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeia le-a povestit politistilor ca barbatul a plecat ieri de la apartamentul din oras fara sa spuna o vorba. L-a vazut suparat, dar n-a banuit o clipa ce avea de gind sa faca. A intrat in panica abia astazi si  a sunat innebunita la toti cunoscutii.

A cerut apoi ajutorul politistilor si au mers impreuna la casa aflata in constructie unde l-au gasit fara suflare. In biletul pe care oamenii legii l-au gasit asupra lui, barbatul ii reprosa femeii ca nu-l mai iubeste si chiar banuia ca ea l-ar insela.

Ca sa elimine orice suspiciune legata de moartea barbatului, trupul fara  viata a fost transportat la morga pentru necropsie. Singura lui fiica a aflat vestea teribila la telefon si se va intoarce acum acasa pentru a-si inmorminta parintele.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu