marime text:

Si-a vazut moartea cu ochii! Era cat pe ce sa fie mancat de urs

"Intr-o zi or sa ne intre fiarele in case" spun locuitorii unui cartier din Busteni, inca speriati dupa noaptea de miercuri. Un urs a dat iama intr-o gospodarie si era cat pe ce sa se infrupte din... proprietar.
Si-a vazut moartea cu ochii! Era cat pe ce sa fie mancat de urs

Dumitru Schiopu: "Stateam aplecat si ma pomenesc deodata cu o laba deasupra capului meu si-mi ia caciula, si-mi trage camasa."

Localnicii din Busteni sunt ingroziti. Se tem ca nu cumva animalele sa prinda tot mai tare gustul vizitelor in gospodariile lor. Pentru ca ursul gonit pana la urma de localnici miercuri noapte nu a plecat cu burta goala - a dat pe gat, in fuga, niste gaini din curtea gospodarului. 

La nici o jumatate de ora dupa primul atac, ursul a incercat sa intre intr-o alta curte, dar localnicii erau acum pregatiti.

Oamenii din Busteni se tem oricum sa iasa pe strazi dupa ce se lasa intunericul. Pot da oricand nas in nas cu vreun urs. De data aceasta, omul vizitat acasa de urs a avut noroc, dar nu se stie ce se putea intampla daca ursul ar fi fost mai violent.

Daca incursiunile fiarelor vor continua, oamenii sunt decisi sa le ceara padurarilor sa intervina si sa duca ursii departe de ei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu