marime text:

TREI vieti luate si tot atatea salvate! VEZI povestea uluitoare a politistului-asasin din Oradea

Cu totii avem nevoie de miracole si iata ca ele apar exact atunci cand raul da semne ca o sa triumfe. Trei oameni pana ieri disperati se pregatesc sa inceapa o noua viata, dupa ce au primit organele unui asasin.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In felul acesta, politistul din Oradea care si-a executat parintii pleaca pe lumea cealalta cu mai putine pacate. Tarziu, in noapte, sora lui a fost de acord ca el sa fie deconectat de la aparate. 14 medici au intrat in sala si i-au recuperat ficatul, rinichii, corneea si bucati de piele.

Inima care a batut atat de navalnic in pieptul criminalului nu a putut fi salvata.

La Oradea, medicii au operat contra-cronometru. Organele trebuiau sa ajunga cat mai repede la pacienti din Cluj si Bucuresti. Initial, chirurgii au sperat ca ii vor trimite si inima la Targu Mures, dar nu au gasit niciun receptor compatibil.

La Institutul de Urologie din Cluj, doi suferinzi cu insuficienta renala au aflat cu o bucurie imensa ca au trecut testele de compatibilitate si ca vor primi fiecare cate un rinichi sanatos. Este vorba despre un tanar de 17 ani din Bucuresti si o femeie de 35, din Medgidia.

La Bucuresti, corneea, pielea si tendoanele au mers la banca de organe. Ficatul i-a fost transplantat, in cursul diminetii, la Spitalul Fundeni  unui barbat de 57 de ani, din Teleorman, bolnav de ciroza dupa o hepatita cu virus C.

Matematica destinului a facut ca acelasi politist care a curmat 3 vieti, inclusiv pe a lui, sa salveze alte 3.


 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu