marime text:

Si-a pus streangul la gat, cand a aflat ca nevasta cu care are ZECE COPII il lasa pentru amant

Gandul ca o va pierde pe femeia iubita cu care are nu mai putin de zece copii, l-a innebunit pur si simplu pe un barbat de 48 de ani, din Mures. Cand a aflat ca sotia lui si-a gasit un amant si a intentat divort, omul n-a mai pus niciun pret pe viata lui si si-a luat zilele .
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.20 de ani au fost impreuna cei doi soti, la bine si la rau, asa cum si-au jurat dealtfel in fata preotului. Barbatul s-a considerat un om fericit, pana in urma cu cateva luni, cand colegii de serviciu i-au spus ca nevasta il insala. Nu prea avea cum sa nege, de vreme ce femeia de serviciu de la fabrica unde lucra a surprins-o in ipostaze tandre cu un alt muncitor.

Enervata de reprosurile pe care i le-a facut sotul sau, l-a anuntat ca divorteaza. El ar fi iertat-o, pentru ca o iubea si pentru ca au zece copii impreuna, insa ea n-a mai vrut sa ramana alaturi de el. Disperat, barbatul a decis atunci ca viata nu mai merita traita. 

Duminica, barbatul s-a urcat in podul casei si s-a spanzurat.

Dintre cei zece copii ramasi acum fara tata, cel mai mic abia a implinit 6 ani.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu