marime text:

Si-a dat foc pe balcon, dupa ce si-a turnat diluant pe corp! A vrut sa fie sigura ca nu scapa

O moarte inspaimintatoare si-a ales o femeie de 50 de ani, din judetul Suceava. In miez de noapte, in timp ce fiica ei si ginerele erau in camera alaturata, a iesit pe balcon si si-a dat foc.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Inainte sa poata interveni cineva, s-a ales cu arsuri dureroase si medicii care au preluat-o in cele din urma n-au mai putut sa o salvez.

In miez de noapte, locatarii de bloc au fost treziti de tipetele care se auzeau din apartamentul femeii. Era fiica ei, care striga disperata dupa ajutor. Un vecin s-a grabit sa sune la ambulanta.

Vecinii banuiesc ca problemele din familie au impins-o la moarte. Avea, se pare, neintelegeri cu ginerele ei, pentru ca se auzeau deseori certandu-se. Nimeni nu stie sa spuna insa exact ce s-a intamplat inainte sa-si curme viata. A vrut sa fie sigura ca nu scapa, spun medicii de pe ambulanta, care au gasit langa trupul ei o sticla goala de diluant.

Femeia a ajuns in agonie la spital, cu arsuri adanci pe fata si pe corp. Din cauza complicatiilor, cateva ore mai tarziu, si-a dat sufletul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu