marime text:

Sfarsit tragic. Un copil de 8 ani s-a inecat intr-un iaz din curtea unei rude

Se pregateau sa sarbatoreasca aniversarea baiatului, dar in loc de asta il vor conduce pe ultimul drum. Doi parinti din Dambovita si-au pierdut fiul, inecat in helesteul din curtea unei rude, cu 4 zile inainte sa implineasca 8 ani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Copilul se juca pe gheata care s-a rupt sub e, si cand l-au gasit parintii - era prea tarziu.
 
Rudele si vecinii povestesc ca parintii aveau grija de baiat ca de ochii din cap. Rar il scapau din ochi si nu-si explica nimeni cum de-a ajuns copilul singur la helesteul adanc de aproape 2 metri. Mai ales ca unchiul sau, proprietarul baltii artificiale, nu era acasa.
 
Mai bine de o jumatate de ora echipajul de pe ambulanta a incercat sa-l readuca la viata. Resuscitarea a fost continuata in spitalul din Targoviste. Intr-un final, medicii s-au declarat invinsi.

Familia indoliata se pregateste acum de inmormatare. Oamenii mai au acasa o fata, mai mare decat baiatul pe care l-au pierdut.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu