marime text:

Sfarsit GROAZNIC - a fost strivit de un tractor cu care s-a rasturnat intr-o rapa

Sub tonele unui tractor in care n-avea ce sa caute, corpul unui barbat de 37 de ani din Botosani s-a frant, mai fragil decat un pai. Era in cabina, la volan, cand utilajul pe care nu l-a putut stapani s-a rasturnat intr-o rapa.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Intreaga scena au privit-o ingroziti cativa oameni, printre care si o ruda de-a lui. Pe cat le-a stat in putere, au incercat sa-l elibereze, insa la trupul de sub mastodontul prabusit n-au putut ajunge decat pompierii.

Dupa orele de program la primaria din comuna, barbatul de 37 de ani si-a insotit o ruda care urma sa-si are un teren. Cand tractoristul a coborat sa regleze plugul, a urcat in locul lui la volan si a pornit pe camp, desi nu avea permis.

De la marginea lanului, utilajul s-a rasturnat intr-o vale de unde pompierii l-au scos fara suflare pe tractoristul de ocazie.

Nimeni nu-si explica ce l-a impins pe barbat sa ia locul rudei sale la volanul tractorului.

Barbatul avea acasa trei copii pe care imprudenta lui i-a lasat fara tata. O ancheta a politistilor este inca in derulare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu