marime text:

Scapat de sub ochii bunicilor, un copil de 2 ani s-a inecat in iazul din curte

Tragedie intr-o familie din judetul Botosani. Cel mai mic dintre copii, un baietel de un an si 10 luni, a murit inecat in iazul din curtea casei.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Parintii erau plecati la munca, iar pe doi din cei trei copii i-au dus la bunici. Desi la fata locului a ajuns o ambulanta, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe micut.

Baietelul de un an si 10 luni, impreuna cu sora de opt ani, au fost lasati in grija unuia dintre bunici.  Acesta s-a luat cu treaba prin curte si a uitat de copii, iar cand si-a adus aminte, era prea tarziu. Copilul cel mic plutea fara suflare in iazul din curte.

Ambulanta a ajuns destul de tarziu, pentru ca bunicul nu avea telefon si a fost nevoit sa fuga pana la o vecina. La randul ei, aceasta nu a sunat la 112, ci la o matusa de-a copilului, care intr-un final a alertat echipajele de urgenta.
 
Politistii au deschis un dosar si urmeaza sa stabileasca daca bunicul se face vinovat de moartea copilului, prin neglijenta.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu