marime text:

Scandalul bebelusului care avea leucoplast lipit peste gura, o inscenare a mamei?

Infirmiera de la Spitalul de Copii din Timisoara, acuzata miercuri de mama unui bebelus ca i-ar fi fixat suzeta in gura cu leocoplat nu este vinovata. Aceasta este concluzia comisiei de disciplina, care s-a intrunit joi, pentru a investiga cum s-a petrecut totul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Reprezentantii spitalului au stat de vorba atat cu mama copilului, cat si cu alte femei internate in acelasi salon si asa au aflat ca variantele lor se bat cap in cap.

Fotografie in care copilul avea gura lipita ar fi fost fabricata chiar de mama copilului. Femeile din salon spun ca singura i-a fixat copilului suzeta cu banda adeziva si apoi l-ar fi fotografiat.

Comisia de disciplina care a analizat aceasta fotografie spune ca, in niciun caz un cadru medical nu a lipit banda adeziva pe fata copilului. In cazul procedurilor medicale in care s-ar face asa ceva, suzeta ar fi fost lipita mult mai larg, pentru ca cel mic sa poata respira in voie. Conducerea spitalului mai spune ca tratamentul si ingrijirea beblusului au fost corespunzatoare.

Copilul este internat pentru a patra oara in acelasi sector, la solicitatea mamei, fara sa fi existat nemultumiri ulterioare.

Datorita prejudiciului de imagine pe care femeia l-a adus spitalului de copii, medicii iau in calcul acum si posibilitatea de a o actiona in judecata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu