marime text:

S-a luptat cu ursoaica, ca sa-si salveze turma de oi!

Aventura cumplita pentru un barbat din Bistrita-Nasaud, care s-a trezit incoltit de o ursoaica si puii ei. Omul avea in grija o turma de oi si marele sau noroc a fost un caine pe care il tinea pe langa stana si care s-a luptat cu fiara. Cu rani la o mana si pe fata, victima a ajuns la spital, iar medicii au vesti linistitoare.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul era intr-o padure de langa localitatea Ardan cand si-a auzit cainii latrand si a zarit imediat o ursoaica cu pui. A urmat o lupta pe viata si pe moarte cu animalul care s-a napustit asupra lui.

Ioan Codaran: "Am strigat dupa el, ca salvez oile si a fost pe mine. L-am lovit un pic sa ma apar si mi-a prins mana dreapta. Am dat cu bata de m-a lasat si pe urma m-a prins de fata. Un catel m-a salvat."

Scapat cu viata, omul a strigat din toate puterile dupa ajutor. Prietenii l-au coborat doi kilometri pe jos, pana la ambulanta.

Medicii de la SMURD i-au acordat barbatului primul ajutor si l-au transportat la spitalul din Bistrita.

Omul are doi copii gemeni, care isi sarbatoreau majoratul in momentul atacului. Au lasat petrecerea si au fugit intr-un suflet la spital, sa-si vada parintele. Doctorii i-au linistit repede: pacientul e in afara oricarui pericol si in citeva zile va fi langa familie.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu