marime text:

Inger vs Demon - imaginea din casa pictorului care s-a sinucis la Arad!

Politistii din Arad vor sa afle de ce a murit Ansgar Heilig, un artist german care purta numele sfintului ce a crestinat nordul Europei. A fost gasit fara suflare in locuinta sa din Arad, unde se stabilise de cinci ani. E posibil sa-si fi pus capat zilelor, dar ancheta este abia la inceput. Artistul picta ingeri si ii ajuta pe copiii bolnavi sa deseneze.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Colegii artistului l-au cautat astazi acasa, pentru ca lipsise de la o intilnire organizata la fundatia unde lucra.

"Am zis sa mergem sa deschidem usa, si cand am vrut sa deschidem nu am putut ca erau chei pe interior. Era un bec aprins si am sunat la telefon, dar am auzit telefonul sunand inauntru si nimeni nu raspundea. Am incercat sa fortam usa, dar nu am putut, am sunat la 112 si au venit pompierii sa sparga usa."

Pompierii l-au gasit pe barbatul de 45 de ani fara viata. Pe unul dintre pereti, o lucrare neterminata infatisa un inger in lupta cu un demon.

Anchetatorii au aflat ca Ansgar Heilig era stabilit in judetul Arad de 5 ani, iar din octombrie ii invata sa picteze pe copiii cu nevoi speciale. Colegii spun ca era un om calm si echilibrat. Avea si pregatire de psiholog. Nu le-a spus nimic despre greutatile care-l chinuiau si care l-au impins sa-si ia viata. Cu sase luni in urma se despartise de iubita lui se de atunci parea un alt om.

Anchetatorii nu au gasit nici un document asupra victmei, care nu-si lasase datele personale nici la fundatie.

Ei vor sa vada daca numele Ansgar Heilig este cel adevarat sau un pseudonim. In limba germana Ansgar Heilig inseamna Sfantul Ansgar. Este un personaj istoric, supranumit Apostolul Nordului, care a crestinat o mare parte din nordul Europei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu