marime text:

S-a dat drept agent secret si a stors o gramada de bani de la naivi, inventand anchete si interceptari

Vorbele "fara acoperire" nu costa nimic, dar i-au adus zeci de mii de euro unui individ din Bucuresti care pretindea ca este ba detectiv particular, ba fost ofiter de informatii. I-a pacalit pe directorii unor spitale sau firme sa-i dea bani, ca sa-i scape de anchete derulate doar in mintea lui. N-a reusit sa-si dea seama ca adevaratii agenti erau pe urmele lui, iar scenariile inventate de el n-au avut un final fericit.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Individul retinut este Florin Georgescu, cel impotriva caruia mai multi oameni de afaceri, directori de firme sau chiar de spital au depus reclamatii in ultimele luni. Pretindea ca este fost ofiter de informatii in diferite servicii secrete, ca are acces la anumite date despre fiecare in parte si in schimbul unor sume consistente se oferea sa ii scoata basma curata.

Intre pacaliti este si o femeie care, crezand ca are de-a face cu un detectiv veritabil, cum i s-a prezentat individul, i-a platit 1.500 de lei ca sa afle daca nu cumva o insala sotul. Regrete are si mama unui adolescent care si-a dat toate economiile ca sa afle daca fiul ei a apucat-o pe carari gresite.

O alta tinta a falsului detectiv a fost spitalul de psihiatrie Alexandru Obregia, unde fostul director financiar i-a platit suspectului 8.500 de euro si 6.000 de lei ca sa scape de o presupusa monitorizare a SRI si o prezumtiva ancheta a procurorilor anticopruptie

Pe masura ce plangerile se inmulteau, adevaratii agenti secreti ii monitorizau fiecare intalnire si fiecare convorbire telefonica. Mai ales ca in fiecare caz isi schimba identitatea.

Florin Georgescu este trimis in judecata pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave. El mai are de executat si sapte ani de inchisoare pentru alte 20 de asemenea inselaciuni pentru care a fost cercetat la inceputul anilor 2000.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu