marime text:

Romanul injunghiat de o prostituata in Spania era casatorit si urma sa devina tata!

O veste naucitoare a cazut peste o familie din Bistrita Nasaud, tocmai cand oamenii isi faceau planuri mari. Baiatul lor de 25 de ani, plecat la munca in Spania, a fost ucis de o prostituata si nu isi va mai cunoaste copilul, care se va naste peste nici doua saptamani. Parintii si sotia sunt ravasiti de durere si vor ca ucigasa sa fie pedepsita.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Vasile a plecat in Spania in urma cu 6 ani, sa stranga niste banuti, pentru o casa. Si-a luat si sotia cu el, dar in urma cu o luna, tanara s-a intors in tara, sa nasca langa familie. Urma ca Vasile sa vina si el, peste cateva zile.

In Spania, barbatul era sofer pe o furgoneta. Potrivit presei, ar fi acostat o prostituata, tot romanca, intr-o benzinarie si ar fi refuzat sa-i plateasca fetei suma convenita pentru partida de amor. Furioasa, romanca a scos atunci un cutit si l-a injunghiat mortal.

E greu de descris in cuvinte ce au simtit rudele tanarului din Bistrita Nasaud cand un politist le-a batut la usa sa le spuna nenorocirea. Nevasta victimei urmeaza sa nasca un baietel peste doua saptamani, iar banii pe care ii stransese impreuna cu Vasile, ca sa-si construiasca o casa a lor, vor fi cheltuiti pentru repatrierea trupului.

Rudele barbatului nu sunt lamurite daca intr-adevar Vasile a pierit de mana unei prostituate, asa cum le-au spus politistii si cum scrie in ziarele spaniole.

In stare de soc, sotia tanarului de 25 de ani nu poate sa vorbeasca despre nenorocirea care a lovit-o ca un trasnet, cand viata parea sa ii surada. Baietelul pe care il va aduce pe lume peste doua saptamini va creste fara tata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu