marime text:

Romani, victime ale lui Osama bin Laden si dupa moartea acestuia

Impuscat de americani, Osama bin Laden face si acum victime. Pot sa depuna marturie toti romanii infectati cu un virus mascat in filmul asasinarii celui mai cautat terorist.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Piratii cibernetici au exploatat curiozitatea utilizatorilor de retele sociale pe care i-au infectat cu un nou tip de pradator virtual.

Activ pe Facebook, Twitter si Blogger cu zeci de mii de cititori, Andi Moisescu e printre primii care au vazut mesajele infectate. Totul incepe tentant, cu promisiunea unui filmulet interzis la televiziune. Mesajul apare deja pe milioane de conturi ale unor utilizatori infectati.

Prietenii intrigati de mesaj dau clic pe link si ajung pe o alta pagina unde primesc indicatii sa copieze un cod in pagina personala. In loc sa vada filmuletul, isi pierd controlul asupra contului. Producatorii de programe antivirus sunt deja in alerta.

Virusul este foarte agresiv. Poate accesa datele personale si apoi se propaga la toata lista de prieteni.

Daca pana acum virusii atacau calculatoarele, asistam la o schimbare majora de tactica din partea piratilor. Si-au indreptat atentia catre zonele sociale ale internetului, asa cum hotii de buzunare prefera pietele aglomerate, in loc sa incerce sa ne intre in case.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu