marime text:

Raul mortii - o fata de 13 ani s-a aruncat in Jiu, in locul in care si-au luat viata alti doi tineri!

Avem o urgenta de gradul 0 la Targu Jiu, oras unde luni un al treilea copil a incercat sa se sinucida in raul ce traverseaza zona. O fata de 13 ani a vrut sa moara in acelasi loc unde saptamanile trecute si-au luat zilele o eleva eminenta, in varsta de 19 ani, si un scolar de 16.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Un trecator curajos ne-a ajutat insa sa nu asistam la acelasi deznodamant tragic. Alarmati, psihologii vin cu un mesaj pentru adolescentii nostri,tot mai fragili.

Ana-Maria a povestit minute intregi cu o prietena despre cei doi adolescenti care s-au sinucis zilele trecute. Era impresionata de drama Ralucai, eleva eminenta, de 19 ani, admisa din toamna la Cambridge dar si de povestea lui Mihai, tanarul de 16 ani. Amandoi au fost gasiti in apele Jiului.

La un moment dat, Ana-Maria s-a despartit de amica sa. Tulburata, mai ales ca bause si alcool, eleva a pornit pe malul Jiului, pana in apropierea locului blestemat. Eleva de clasa a 7-a a decis sa moara si ea.

Decizia fetei de 13 ani vine pe fondul unei lipse puternice de afectiune, spun psihologii. Dupa moartea mamei, Ana-Maria a fost  adoptata in urma cu cativa ani de o matusa. Nici ea si nici sotul ei nu au sesizat ca tanara ar avea nevoie de ajutor. Si Raluca si Mihai,  aveau aceeasi problema. Ea locuia cu o matusa, el suferea dupa ce mama lui murise acum un an.
 
Toti cei trei adolescenti au incercat sa braveze si sa atraga atentia asupra lor, intr-un moment de slabiciuni, spun psihologii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu