marime text:

Psihologii discuta cu elevii din Gorj, in incercarea de a opri valul sinuciderilor

Ingrijorare in judetul Gorj, unde autoritatile incearca in ceasul al 12-lea sa opreasca valul sinuciderilor in care s-au prins in ultimul timp mai multi elevi. Chiar marti, cand baiatul de 16 ani, care si-a pus capat zilelor vineri, este condus pe ultimul drum, psihologii discuta cu elevii din judet si incearca sa afle ce probleme ii framanta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Inca de marti dimineata, toti cei 48 de psihologi angajati ai Inspectoratului Scolar din judetul Gorj au inceput sa stea de vorba cu elevii. Fiecare copil in parte a primit cate un chestionar cu zeci de intrebari la care trebuie sa raspunda.

Ulterior, specialistii le vor analiza raspunsurile si vor stabili daca tinerii sufera de depresie sau daca relatia lor cu parintii si prietenii scartaie. Asa vor sti daca vreunul dintre ei are nevoie de consiliere.

Psihologii discuta si cu Ana-Maria, eleva de 13 ani care a incercat luni sa-si puna capat zilelor, la fel ca ceilalti doi elevi, si din fericire, a fost salvata in ultimul moment.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu