marime text:

Protest al disperarii, la peste 100 de metri inaltime. Nu si-a primit salariul de noua luni!

S-a intamplat la Galati, unde un barbat de 44 de ani s-a urcat pe un turn inalt cat trei blocuri de 10 etaje. Totul spre disperarea familiei si a colegilor de serviciu, care il urmareau de jos.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul spune ca nu a vrut decat sa atraga atentia patronilor ca i-a ajuns cutitul la os, dupa ce nu si-a mai primit salariul de noua luni. 

Cand au vazut ca omul incepe escaladarea stalpului, colegii au inteles ca nu e glumit si au sunat la 112. O armata de pompieri, politisti, jandarmi si medici a venit sa il convinga sa renunte la gestul sau. Fara sorti de izbanda.

Unul dintre actionarii firmei de constructii la care este angajat a venit personal la locul protestului si a incercat sa-l convinga pe protestatar sa coboare de pe stalp. Le-a explicat celorlalti muncitori ca firma are de recuperat niste datorii de la stat, dar pana atunci a facut un imprumut si le va plati angajatilor o parte din bani.

Asta nu rezolva insa decat partial problema oamenilor. Cei mai multi se gandesc sa plece in alta parte, dar nu prea au unde.

Omul nostru a implinit cu o zi in urma 44 de ani. Are cinci copii acasa si e disperat ca nu mai are ce sa le puna pe masa. Chiar daca nu i-au aprobat gestul periculos, colegii ii inteleg drama.

Dupa trei ore in care a tinut pe jar o multime de oameni, barbatul a coborat. Medicii care l-au luat in primire spun ca barbatul nu consumase alcool si nu are probleme psihice. Povestea lui i-a impresionat si pe politisti, care au decis sa-i dea doar un avertisment, nu si o amenda.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu