marime text:

Profesorul care i-a cerut unei studente sa se culce cu el pentru nota afla azi consecinta gestului sau!

Scandalul sexual de la Facultatea de Stiinte Economice din Cluj il va costa cariera pe profesorul aflat in mijlocul lui. Miercuri s-a intocmit o comisie a universitatii care va decide ce se va intampla de acum cu barbatul, dar cel mai probabil nu va mai preda niciodata acolo.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nici administratorul caminului studentesc unde s-a petrecut toata scena nu a scapat cu fata curata.

Inca de dimineata a fost fierbere mare in birourile decanatului Facultatii de Stiinte Economice. Zece profesori, in frunte cu decanul ii pecetluiesc soarta profesorului Parpucea Ilie. In urma cu putin timp, a fost chemat si el la discutii, dar, cel putin in fata camerelor, s-a ferit sa faca orice comentariu.

Administratorul caminului a decis de buna voie sa renunte la post pentru a evita un scandal si mai mare. In camera de camin care apartine facultatii profesorul petrecea cate ore dorea, nestingherit. Avea acordul administratorei, insa decanatul a declarat ca profesorul nu avea nici un drept sa stea acolo.

O studenta, pe care o picase de cinci ori la un examn, si-a facut curaj l-a filmat cu o camera ascunsa. Profesorul i-a propus sa merga in caminul studentesc si sa intretina relatii intime in schimbul notei de trecere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu