marime text:

Preotul Criminal si copiii sai vor fi ingropati in judetul Mures

Apropiatii preotului unitarian din Medias care si-a ucis cei doi copii si apoi s-a sinucis spun ca sotia acestuia a plecat la parinti in judetul Mures si ca i-a anuntat ca acolo isi va inmormanta sotul si cei doi baieti in varsta de cinci si sapte ani
Preotul Criminal si copiii sai vor fi ingropati in judetul Mures
Potrivit apropiatilor familiei preotului unitarian din Medias, sotia acestuia, recent operata de cancer, a plecat, duminica, la Targu Mures, unde locuiesc parintii sai.
 
Aceasta le-ar fi spus cunoscutilor ca nu mai vrea sa isi ia medicamentele pentru cancer deoarece nu mai vrea sa traiasca, acum, ca nu mai are copiii.

"Mi-a spus ca nici nu mai face tratament, ca a fost foarte scump, ca parintii ei au vandut mult ca sa aiba bani pentru medicamente si ca acum viata nu mai are niciun rost daca nu mai sunt copiii si ca vrea sa moara", a declarat Elisabeta Benko, una dintre vecinele familiei preotului.
 
Potrivit femeii, sotia preotului ar mai fi spus la plecare ca nu mai vrea sa se mai intoarca la Medias si ca isi va ingropa sotul si copiii in judetul Mures, de unde erau atat ea, cat si sotul sau.
 
Preotul unitarian Cseh Denes din municipiul Medias si-a ucis cei doi copii in varsta cinci si sapte ani, carora le-a taiat gatul, in incinta bisericii, dupa care barbatul, in varsta de 35 de ani, s-a sinucis, aruncandu-se in fata unui tren.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu