marime text:

Preotul care si-a ucis copii trebuia sa mai ramana internat la psihiatrie

Preotul din Medias care si-a ucis cei doi baieti in biserica, dupa care s-a sinucis, trebuia sa ramana la clinica de psihiatrie sub tratament si supraveghere. O spun medicii care l-au ingrijit doua saptamani, dar i-au dat drumul cu 24 de ore inainte de grozavie, pentru ca pastorul a cerut asta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Repeta intruna ca trebuie sa ajunga acasa, la copii, iar specialistii n-au reusit sa-l convinga ca ar trebui sa mai stea o vreme internat.

Se pare insa ca preotul, care le-a facut atata bine altora, n-a mai avut forta sa se incurajeze si pe el. Si-a luat cei doi baieti, de 5 si 7 ani, si i-a omorat, in biserica unde le predica altora despre speranta si puterea de a depasi obstacole.

Pastorul suferea vizibil. Boala neiertatoare care o macina pe sotia lui si faptul ca el nu putea face nimic sa schimbe situatia l-au adus la disperare. Rudele l-au convins sa ceara ajutorul medicilor. S-a internat la clinica de psihiatrie a spitalului din Targu Mures. Doua saptamani a stat acolo, timp in care specialistii i-au pus diagnosticul: psihoza afectiva.

Pastorul a urmat tratament pentru afectiunea care se manifesta inclusiv prin aparitia delirului - lucru ce nu s-a intamplat pe durata spitalizarii. A tot insistat sa plece si conform procedurii, doctorii, care nu il pot retine la psihiatrie cu forta, l-au pus sa semneze o cerere si au deschis usa salonului.

Si totusi, la putin timp dupa ce a ajuns acasa, si-a dus la capat planul cel sangeros.

Mai marii bisericii unitariene vor decide curand daca in lacasul in care au fost omorati copiii se vor mai tine ceremonii religioase.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu