marime text:

Patru suflete inghitite de flacari, intr-un incendiu violent din Capitala! Trei dintre victime sunt copii

Trei ingeri nevinovati, doua fetite si un baiat, au fost prinsi sambata in ghearele mortii, intr-un incendiu de o violenta rara. S-a intamplat intr-o zona saracacioasa, de case, in sectorul 5 al Bucurestiului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Mama unora dintre copii era cu ei, dar s-a stins si ea vlaguita de fumul gros care a navalit in incapere. Degeaba au strigat innebuniti apropiatii si vecinii celor patru. Nimeni nu s-a incumentat sa se arunce in foc.

Ora 13 si 50 de minute. La 112 cineva anunta urland ca mai multe case din sectorul 5 ard cu flacari mari. Zona este greu accesibila pentru cele 10 masini de pompieri ajunse extrem de repede acolo. Din nefericire, raul e deja facut. 3 copilasi au murit. La fel si mama a doi dintre ei.

Barbatul care si-a pierdut toata familia a innebunit de durere.

La etajul acestui imobil se aflau sotia omului impreuna cu cei doi copii ai lor de 4 si 10 ani, plus o nepoata. Incendiul a izbucnit, se pare, la baraca de langa casa, care a ars repede pentru ca era din lemn. Flacarile s-au extins rapid la acoperisul cladirii in care se aflau cei patru, s-a prabusit peste ei si i-a imobilizat.

Desi au ajuns in sase minute, salvatorii au intervenit cu dificultate pentru ca accesul in zona cu probleme se face pe o poteca de nici doi metri latime. In plus, de o parte si de alta a aleii casele sunt lipite. Oamenii stau cu zecile in cate o cladire, iar in cele mai multe dintre ele instalatiile de electricitate sunt improvizate.  

Pompierii ancheteaza si la aceasta ora cauzele incendiului.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu