marime text:

Pacaleala la asigurarile de locuinte. Asiguratorii isi mint clientii fara sa clipeasca, numai sa le ia banii!

Unele companii incheie polite pentru case deja asigurate incalcand legea. Cum un bun nu poate fi asigurat de mai multe ori, in caz de dauna majora cei care au platit mai multor companii nu vor primi decat o singura despagubire. Proprietarii care nu stiu acest lucru pot fi usor pacaliti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Daca ati facut credit pentru o locuinta, iar banca v-a obligat sa incheiati si o asigurare, in caz de calamitate nu veti primi inapoi decat ratele achitate deja. In schimb, banca isi recupereaza de la asigurator partea din credit pe care o mai aveti de dat inapoi.

In cazul in care vreti sa va mai faceti o asigurare, veti plati degeaba pentru ca la un cutremur, de exemplu, nu veti fi despagubiti de mai multe companii, chiar daca ati platit mai multe polite. Toti asiguratorii stiu asta, dar unii nu se dau inapoi sa va ia banii.

"Asiguratii trebuie sa stie intotdeuna ca indiferent daca vor plati doua prime de asigurare pentru acelasi bun, ei vor primi o singura suma asigurata si nu doua", spune Marinela Nemes, director juridic al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.

Sunt insa si asiguratori cinstiti, care spun ca daca s-ar incheia mai multe polite pentru acelasi bun, ar fi si incercari de frauda din partea asiguratilor.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu