marime text:

"Omul care a invins moartea" - a fost la cativa milimetri de o hemoragie fatala!

Se numeste Sorin Popescu, dar ii puteti spune "Omul care a invins moartea". Acest barbat a reusit sa supravietuiasca unui terifiant accident de munca, in urma caruia doua lemne, lungi de 2 metri fiecare, i-au strapuns trupul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cativa milimetri si artera femurala ar fi fost atinsa - in traducere, hemoragie fatala.

Dupa un an de la incercarea vietii sale, barbatul are ochii in lacrimi cand povesteste ce i s-a intamplat.

Marti, ora 13,30. O zi lucratoare ca oricare alta pentru Sorin Popescu. Este in fata utilajului  sau, iar in urmatoarele 30 de secunde, viata ii va atarna de un fir de ata. Introduce busteni in masinarie si lama speciala ii transforma in stinghii.  Ceva nu functioneaza. Doua dintre bucatile de lemn, lungi de 2 metri, zboara spre om si ii strapung trupul.
 
Colegii lui Sorin nu se pierd cu firea. Cineva a sunat la ambulanta, insa cele 20 de minute care au trecut pana la sosirea medicilor au parut ore.

S-au uitat insa paramedicii si s-au ingrozit - Sorin nu avea cum sa fie urcat asa in ambulanta. Un curajos trebuia sa faca o manevra foarte riscanta, sa taie stinghiile cu o drujba. Erau in impas cand un coleg al ranitului a anunta ca se incumeta el.

Vibratiile produse de drujba in acele momente pot duce la agravarea ranii, la hemoragii mortale. N-a fost asa, din fericire. Pacientul era lucid cand medicii au ajuns cu el la camera de garda a spitalului din Pitesti.

Doctorii au intervenit mai intai cu ferastraie, apoi au smuls pur si simplu ceea ce mai ramasese din stinghii.

Au urmat aproape 3 luni, chinuitoare, de recuperare. Dupa ce a petrecut primele 60 de zile in pat, Sorin a reinceput sa mearga. Inca se misca mai greu, are dureri mari, dar s-a reapucat de munca. Lucreaza tot intr-un atelier de prelucrare a lemnului, insa departe de masinaria care l-a dus la mai putin de un pas de moarte. A invatat sa se bucure de fiecare clipa a vietii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu