marime text:

Olandezul zburator. Un turist strain a ramas fara scalp, dupa ce a cazut intr-o prapastie!

Un turist olandez in varsta de 43 de ani a ajuns, marti dimineata, la Spitalul Judetean din Timisoara dupa ce, in seara anterioara, a cazut intr-o prapastie langa Pestera Romanesti, barbatul suferind mai multe rani si fiindu-i indepartata o parte din scalp.
Olandezul zburator. Un turist strain a ramas fara scalp, dupa ce a cazut intr-o prapastie!
Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis, Emil Andrei, a declarat, marti ca barbatul era insotit de alte patru persoane, impreuna cu care voia sa mearga in Pestera Romanesti, dar a alunecat aproape de intrarea in pestera si a cazut intr-o prapastie de aproximativ cinci metri, ranindu-se la cap si la maini.
 
"Erau in vizita la Pestera Romanesti, cinci persoane, dintre care una, de origine olandeza, a alunecat, aproape de intrare, intr-o prapastie. Barbatul de 43 de ani a suferit un traumatism cranio-facial acut deschis, fiindu-i indepartata o parte din scalp. S-a mai ranit usor la maini. El a fost dus de urgenta la Spitalul din Lugoj", a spus Emil Andrei.
 
Potrivit sursei citate, barbatul este in stare stabila, iar viata sa nu este in pericol.
 
Olandezul a fost transferat, marti dimineata, la Spitalul Judetean din Timisoara:
 
Sursa citata a mentionat ca cele cinci persoane care se aflau in vizita la Pestera Romanesti lucreaza in Timisoara si cunosc zona turistica, unde merg deseori in timpul liber.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu