marime text:

O "superba blonda" a aprins chibritul intr-un cuptor plin de gaze!

O tanara studenta la Facultatea de Chimie Alimentara a aflat astazi ca nu e de glumit cu focul. Gatea ceva la cuptor si la un moment dat si-a dat seama ca flacara s-a stins, dar nu si-a pus problema ca gazele s-ar fi putut acumula inauntru. Cand a aprins chibritul, cuptorul i-a bubuit in fata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Medicii spun ca tanara a avut, totusi, noroc. Gazul aprins i-a atins doar mana dreapta, in care tinea batul de chibrit.

Nicolae Bacalbasa, purtator de cuvant Spitalul de Urgenta Galati
"De 8 martie, la spitalul clinic de urgenta Galati, s-a internat o tanara de 22 de ani, studenta la Chimie Alimentara, care s-a ars intr-un cuptor. Cumva, ca scorpionul care isi musca coada, s-a intors impotriva propriei specializari sau specializarea s-a intors impotriva ei. Din fericire accidentul nu este grav, iar doamna este o superba blonda"

Fata are arsuri de gradele 1 si 2, insa, daca va urma intocmai indicatiile medicilor, va scapa fara cicatrice. Va mai ramane internata pana la sfarsitul saptamanii, pentru ca medicii vor sa se asigure ca ranile nu se vor infecta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu