marime text:

O studenta la Farmacie a fost la cativa centimetri de moarte, in timp ce invata!

Incident grav, in campusul Universitatii de Medicina din Iasi! O tanara de 22 de ani, studenta in anul patru la Farmacie, a fost la un pas sa fie strivita, dupa ce o parte din tavanul camerei de camin s-a prabusit.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Bucatile, grele de cateva zeci de kilograme, au trecut razant pe langa capul ei. Conducerea universitatii spune ca nu stie ce s-a intamplat si promite ca problema va fi rezolvata.

Fata era singura in camera si invata la birou, pentru sesiune, cand o bucata de tavan a cazut, la cativa centimetri de ea. Ca prin minune, a scapat doar cu cateva zgarieturi.

Studentii de la Farmacie, care stau la etajul 3 al caminului, care este si ultimul, sunt revoltati. Ei spun ca, inainte sa se prabuseaca portiunea de tavan, au facut numeroase sesizari. Si tanara din camera respectiva a anuntat conducerea ca au aparut infiltratii in plafon si pe pereti, dar nu s-a luat nicio masura.

De altfel, caminul a fost renovat, se pare, in 2007, atunci cand s-au cazat si cele doua studente, colege de camera. Acestea au fost mutate intr-o alta camera, pana cand problema va fi rezolvata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu