marime text:

O mama si copilul ei nou nascut au murit in maternitate!

Un caz desebit de complicat i-a costat pe medicii de la o materniate din Arad viata unei mamici de numai 17 ani, dar si cea a pruncului sau, ajuns la 7 luni.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Primul s-a stins copilul, in urma unei complicatii care i-a fortat pe medicii sa incerce sa-l aduca pe lume inainte de soroc. N-a rezistat insa si la 24 de ore s-a stins si mama lui. O ancheta inceputa acum in spital va trebui sa lamureasca ce s-a intamplat cu amandoi.

Tanara de 17 ani, din localitatea Sanmartin, a ajuns la spital saptamana trecuta, cu tensiune foarte mare. Medicii spun ca hipertensiunea este un risc al mamicilor foarte tinere, asa ca au monitorizat-o timp de mai multe zile si la un moment dat au constatat ca tensiunea ridicata a gravidei i-a provocat o alta complicatie, care a pus in pericol viata fatului.

Este vorba despre o dezlipire de placenta, considerata o urgenta de gradul zero, in urma careia tanara a fost dusa direct in sala de operatie. Cum placenta contine foarte multe vase de sange, prin care se hraneste fatul, dezlipirea ei i-a adus practic moartea inainte ca medicii sa mai apuce sa intervina. Din pacate si mama lui a avut aceasi soarta.

Marti dimineata, tanara s-a simtit dintr-o data foarte rau, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Sfarsita de durere, familia tinerei nu isi poate explica cum a fost posibil sa o piarda, mai ales ca in tipul sarcinii fusese la controale si totul era in regula.

Pentru ca tanara s-a stins in spital, cazul a ajuns si in atentia politistilor.

Medicii cred ca o embolie pulmonara i-ar fi adus sfarsitul tinerei, dar confirmarea va veni doar dupa finalizarea autopsiei.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu