marime text:

Femeia SFASIATA de caini s-a tarat un kilometru pana acasa, unde si-a dat sufletul

Haitele de caini pentru care autoritatile romane nu au niciodata o solutie au mai ucis un om, in Albota, judetul Arges. O femeie de 62 de ani, incoltita de animale, a murit in chinuri groaznice.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Au atacat-o pe un drum izolat, asa ca nimeni nu i-a auzit tipetele. Ranita, s-a tarat aproape un kilometru pana acasa, dar hemoragia i-a fost fatala. Oamenii din zona spun ca in ultima perioada s-au trezit cu zeci de maidanezi abandonati pe campuri de un serviciu de ecarisaj.

Cumplita intamplare s-a petrecut dupa ce s-a lasat intunericul. Femeia se intorcea de la munca si, ca sa scurteze drumul spre casa, a luat-o pe o ulita. Probabil acolo a incoltit-o haita. Abia miercuri dimineata rudele au vazut pe drum o dara de sange care ducea chiar la locuinta ei.

Ca intr-un decor macabru, tot imobilul era plin de sange, semn ca femeia a agonizat cumplit si s-a tarat incercand sa gaseasca pe cineva care sa o ajute.

Oamenii locului cred ca maidanezii, tot mai multi, sunt adusi in comuna lor din localitati mai mari de serviciile de ecarisaj.

Primarul din Pitesti spune insa ca acuzatiile celor din Albota sunt absurde. Municipiul are un serviciu de ecarisaj, iar cainii vagabonzi din oras sunt mereu stransi si dusi intr-un adapost. Nici vorba sa fie abandonati in comunele din jur.

Desi anchetatorii au deschis un dosar penal, e greu de crezut ca va fi gasit cineva responsabil de moartea femeii. La inceputul acestui an o alta femeie a fost ucisa de caini in Bucuresti, dupa ce a intrat pe un teren apartinand ADP.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu