marime text:

O femeie s-a zdrobit de ciment, dupa ce a cazut de la 15 metri inaltime!

O tragedit cumplita s-a petrecut joi, la Iasi. O femeie de 53 de ani a pierit zdrobita de ciment, dupa ce a cazut in gol de la etajul patru. Alertati de vecinii care au auzit bufnitura puternica, medicii nu au mai putut sa o salveze.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sotul femeii era la subsol, cand un vecin l-a anuntat despre nenorocire. A alergat intr-un suflet, cu speranta ca poate isi mai gaseste nevasta in viata, dar a suferit un soc cand a vazut-o plina de sange.

Pensionata pe caz de boala, femeia facea curatenie in casa. Tocmai spala geamurile de la balcon si, intr-un moment de neatentie, scaunul pe care era urcata i-a fugit de sub picioare. Ghinionul a facut ca victima sa alunece in fata si s-a prabusit prin fereastra deschisa, de la 15 metri inaltime.

A  pierit pe loc, spun medicii de la Salvare, care au ajuns imediat la locul tragediei. Din primele cercetari, criminalistii cred ca acest caz nu este mai mult decat un accident casnic stupid.

Politistii au deschis o ancheta, pentru a lamuri cu precizie imprejurarile mortii femeii. Trupul a fost transportat la morga pentru necropsie, iar rudele s-au adunat in jurul sotului indurerat, ca sa il ajute cu pregatirile de inmormantare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu