marime text:

O femeie este acuzata ca-si ia bebelusul de 10 luni la bar si il agata in cuier!

Caz cu multe semne de intrebare in judetul Vaslui, unde specialistii de la Protectia Copilului o banuiesc pe o femeie ca isi chinuie fetita in varsta de zece luni.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Mai precis, asistentii sociali au auzit marturii conform carora femeia si-ar duce bebelusul in barul in care lureaza si ca sa nu o incurce prea tare ar agata-o pe copila intr-un cuier.

Cei de la Protectia Copilului au gasit chiar luni copilul in bar, cand au mers sa verifice sesizarea facuta chipurile chiar de un functionar al Primariei din comuna, care a preferat sa ramana anonim.

Fetita nu era agatat in cui, insa intr-adevar era intr-un loc care ii poate pune in pericol sanatatea. Mama ei in varsta de 20 de ani spune ca pur si simplu nu are cu cine sa o lase cand pleaca la serviciu. Sotul ei nu ar ajuta-o cu nimic.

Totusi ea sustine ca nu o aduce de fiecare data acolo, ci o lasa in camera de deasupra barului, in care si locuieste de altfel.

Reprezentantii Protectiei Copilului au anuntat-o ca o vor monitoriza in perioada urmatoare si ca, daca se vor confima acuzatiile, copilul ii va si luat.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu