marime text:

O femeie care-si tinea de mana copilul a incercat sa se arunce in Jiu, in locul unde au murit alti doi tineri!

Sirul tinerilor cuprinsi de ganduri sinucigase pare sa nu se mai termine la Targu Jiu. Dupa ce in ultimele saptamani mai multi adolescenti au reusit sau doar au incercat sa-si puna capat zilelor, acum o noua nenorocire a fost oprita in ultimul moment.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.O patrula de politie a reusit sa zadarniceasca planurile unei tinere de 24 de ani, care avea de gand sa curme nu doar viata ei, ci si pe a baiatului sau de 7 ani, pe care il tinea de mana.

Femeia se plimba dezorientata pe malul Jiului, chiar in locul unde nu demult alti tineri si-au pus capat zilelor.

Parea speriata, ingandurata si se uita fara noima in apele raului cand au gasit-o politistii. Si-au dat seama imediat ca lucrurile nu sunt in regula si au intrat in vorba cu femeia care, printre lacrimi, le-a marturisit ca are de gand sa-si puna capat zilelor, pentru a scapa de probleme.

Le-a spus ca viata ei este un dezastru. Dupa un mariaj ratat si-a gasit un iubit insa nici cu acesta nu a putut face casa buna pentru ca o batea incontinuu.

Politistii nu au mai lasat-o nicio clipa singura. Au dus-o la un centru maternal, unde va avea parte de consiliere psihologica si va fi ajutata sa infrunte greutatile, macar de de dragul copilului ei.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu