marime text:

O familie intreaga, la un pas sa moara intoxicata cu monoxid de carbon. Au lesinat pe rand!

Au fost la un pas sa moara intoxicati in propria locuinta! Toti cei trei membri ai unei familii din Baia Mare au ajuns luni noapte la spital, dupa ce au lesinat, rand pe rand, in casa.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In starea cea mai grava este mama, care a avut nevoie de resuscitare. Tatal si copilul sunt si ei internati, dar medicii nu se tem pentru vietile lor. Se pare ca s-au intoxicat cu monoxid de carbon, emanat de centrala termica din locuinta.

Barbatul impreuna cu copilul de 7 ani se uitau la televizor, cand si-au dat seama ca femeia nu mai iese din baie. Speriat, omul s-a dus sa vada ce se intampla si a gasit-o lesinata.

Sotul a sunat la 112, dar pana sa apara medicii, a lesinat si el, apoi si copilul. Un vecin a incercat sa le dea primul ajutor, mai ales ca femeia intrase in stop cardiorespirator.

Dupa 30 de minute in care au resuscitat-o, medicii au reusit sa o readuca pe mama baietelul in simtiri, dar starea ei este critica.

Toti trei sunt acum internati in spital, intoxicati cu monoxid de carbon. Anchetatorii spun ca de vina ar fi centrala din casa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu