marime text:

O eleva a cazut de la etajul doi al liceului in imprejurari incredibile!

Cineva acolo, sus, o iubeste. O eleva din Braila, in varsta de 17 ani, a scapat ca prin minune doar cu rani minore, dupa ce a cazut de la etajul al doilea al liceului in care invata. Adolescenta se asezase pe pervaz si s-a prabusit, sub ochii ingroziti ai colegilor sai.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fata este in clasa a XI-a si invata la un colegiu de prestigiu din Braila. In timpul pauzei, s-a asezat pe pervaz, cu o carte pe genunchi. Colegii i-au atras atentia sa aiba grija si i-au sugerat ca ar fi mai sigur sa citeasca in banca, dar ea nu i-a ascultat.

Nu a trecut mult si, intr-un moment de neatentie, s-a dezechilibrat si a cazut in  gol, de la sase metri. A fost transportata apoi la spital, iar medicii spun ca a avut mare noroc, pentru ca a cazut pe pamant, si nu pe ciment.

A scapat doar cu leziuni lombare minore si zgarieturi la o mana, provocate de niste cioburi de sticla aflate in zona in care a cazut.

Politia dar si Inspectoratul Scolar au inceput o ancheta, pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs incidentul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu