marime text:

O butelie defecta a facut prapad intr-un bloc din Turda. Trei oameni au ajuns la spital

S-a starnit panica luni noapte, intr-un bloc din Turda, dupa ce o puternica explozie a facut praf usi si ferestre, iar trei persoane au fost ranite. Suflul a fost atat de puternic, incat au zburat geamuri de la toate cele patru etaje.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In jurul orei 22.00, o bubuitura a zdruncinat blocul de garsoniere. Mare parte din geamuri s-au facut praf, usile au zburat din tocuri, iar cateva ziduri despartitoare s-au prabusit. Trei persoane au fost ranite si transportate de urgenta la Spitalul Municipal Turda.

Pompierii spun ca nenorocirea a fost provocata de o acumulare de gaze de la o butelie. Blocul este de locuinte sociale si nu este racordat la reteaua de gaze.

Locatarii sustin ca si-au avertizat un vecin de cateva zile ca miroase a gaz, dar barbatul de 56 de ani nu a luat nici o masura.

Zeci de garsoniere sunt acum fara usi si geamuri. Un palier intreg a fost evacuat si s-a interupt furnizarea de curent electric si apa. Oamenii ale caror locuinte au fost mai grav afectate au fost dusi peste noapte la un camin de liceu, altii au preferat sa stea pe la la vecini.

Jandarmii au ramas de paza toata noaptea, sa nu intre nimeni in zonele in care mai poate cadea zidarie, dar si ca sa protejeze bunurile sinistratilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu