marime text:

O batrana de 95 de ani a luat foc cu tot cu casa, dupa ce a adormit cu tigara aprinsa!

La un pas de moarte a fost duminica noapte o batrana din Sfantu Gheorghe! Femeia de 95 de ani a adormit cu o tigara aprinsa in mana si flacari uriase i-au curprins apartamentul.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pompierii au dus-o pe brate pana la ambulanta care a transportat-o de urgenta la spital. Medicii spun ca are arsuri pe 70 la suta din suprafata corpului si ca starea ei este extrem de grava.

Femeia in varsta de 95 de ani locuieste singura intr-un apartament din centrul orasului Sfantu Gheorghe. Duminica noapte, s-a trezit inconjurata de flacari si de un fum inecacios. Vecinii au vazut foc la fereastra de la dormitorul ei si au chemat pompierii.

Femeia are arsuri pe 70 la suta din suprafata corpului. Starea ei s-a agravat si a fost transferata de urgenta la Spitalul Judetean din Brasov. Sansele de supravietuire sunt insa minime, spun medicii.

Si nepoata si fiica batranei au suferit arsuri usoare, dupa ce au incercat sa intre in apartamentul cuprins de flacari. Ele nu au avut insa nevoie de internare.

Pompierii cred ca, cel mai probabil, batrana a adormit cu tigara aprinsa in mana.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu