marime text:

Noua acuzatie adusa lui Dan Diaconescu - l-a santajat cu 100.000 de euro pe Paul Petru Tardea

Patronul OTV, Dan Diaconescu este invinuit de santaj si amenintare de procurorii anticorutie, dupa ce i s-ar fi cerut 100.000 de euro omului de afaceri Paul Petru Tardea, fapta in care ar fi implicat si fostul director al publicatiei "Atac la persoana", Mihai Ghezea.
Noua acuzatie adusa lui Dan Diaconescu - l-a santajat cu 100.000 de euro pe Paul Petru Tardea
Dan Diaconescu a declarat, joi, ca i s-a prezentat noua invinuire, iar vineri, la ora 9.00, se va prezenta in fata procurorului pentru a da o declaratie despre fapta imputata.
 
Avocatul Daniel Fenechiu, reprezentantul lui Dan Diaconescu, a spus ca, in aprilie 2005, Mihai Ghezea, care era si colaborator la OTV, l-ar fi santajat si amenintat pe omul de afaceri Paul Petru Tardea, cerandu-i 100.000 de euro, din care ar fi primit 4.500 de euro.
 
Avocatul a adaugat ca Tardea avea o emisiune, Eurtombola, la Prima Tv, produsa de SC Sorom-Tur SRL.
 
Joi, la Directia Nationala Anticoruptie, s-a prezentat si fostul director al publicatiei "Atac la persoana", Mihai Ghezea, pus sub invinuire in dosarul OTV.
 
Patronul postului Dan Diaconescu s-a prezentat, joi, la ora 9.30, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), unde fusese citat. Dan Diaconescu a declarat, la intrarea in sediul DNA, ca "se doreste sa i se puna un pumn in gura", "in drumul sau catre Presedintie", iar toate acezuatiile din ultimii 15 ani, solutionate cu NUP (neinceperea urmaririi penale), sunt "dezgropate" si este "scos automat vinovat".
 
 
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu