marime text:

Moarte cumplita pentru o fetita de 3 ani! A murit inecata intr-o groapa cu apa din curte

Scene de groaza in curtea unei familii din Bihor! O fetita de 3 ani s-a stins dupa ce a cazut intr-o groapa adanca din spatele casei, in care se adunase apa de ploaie. Parintii si-au dat seama tarziu ca lipseste din curte si s-au dus direct in spatele casei, in locul in care fetita zacea deja fara viata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fetita de 3 ani era copilul mijlociu al familiei care traieste acum o drama de nedescris. Groapa care le-a adus aceasta nenorocire era folosita de oameni pentru a amesteca materialele de constructie necesare ridicarii unei case. Isi ajutau un vecin la constructie.

In urma ploilor, locul s-a umplut cu apa, iar fetita, lasata nesupravegheata prin curte, s-a dus direct acolo si a alunecat inauntru.

Parintii fetitei erau acasa si munceau prin curte cand s-a petrecut nenorocirea. La un moment dat si-au dat seama ca  fetita lipseste de langa ei. Au inceput sa o caute in spatele casei, iar cand au ajuns langa groapa au ramas impietriti. Au stigat dupa ajutor, au scos o pe copila afara si au asteptat medicii.

Din pacate, medicii nu au mai putut face nimic pentru fetita. Directia pentru Protectia Copilului urmeaza sa stabileasca daca va prelua sau nu cazul si va incerca eventual sa stabileasca daca nenorocirea putea fi evitata printr-o atentie mai mare a parintilor. E important de stabilit daca oamenii sunt in stare sa aiba grija de ceilalti doi copii ai lor.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu