marime text:

Misiune incendiara - un barbat scos cu greu dintr-o masina in flacari! FOTO SOCANT

Eforturi supraomenesti au facut azi-noapte echipele de interventie din Targoviste pentru a salva un sofer captiv intr-un automobil in flacari. Martorii spun ca tanarul de 27 de ani si-a pus viata in pericol, pentru ca circula cu mare viteza.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand au venit, pompierii l-au gasit pe sofer captiv in masina cuprinsa de flacari. Au intervenit imediat pentru a stinge incendiul. Orice secunda era extrem de pretioasa pentru viata tanarului de 27 de ani. Dupa ce au stins focul, echipele de interventie s-au chinuit sa-l recupereze pe tanar din caroseria carbonizata.

Masina s-a aprins dupa ce s-a izbit frontal cu un autoturism condus de o soferita care care venea din sens opus. In automobilul ei se mai aflau doi barbati, care au suferit rani usoare. Au fost transportati la spitalul din Targoviste.

Medicii sunt insa rezervati cu privire la sansele de supravietuire a tanarului de 27 de ani. Trupul sau e o rana vie, au constatat doctorii, care au decis ca el sa fie trimis urgent in Capitala, la Spitalul Floreasca. Medicii mai spun ca tanarul a suferit arsuri pe 70 la suta din suprafata corpului, iar ranile sunt foarte grave.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu