marime text:

Militar din Cluj, intors de trei luni din Afganistan, gasit spanzurat intr-o padure din Maramures!

Moartea unui militar de la o unitate din judetul Cluj a nascut multa durere si intrebari care nu isi vor gasi niciodata raspunsuri. Barbatul de 31 de ani se intorsese de trei luni din Afganistan si cand a disparut de acasa, pe 18 martie, nimeni nu s-a gandit la un final atat de tragic.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul fusese plecat in misiune pana in 17 decembrie, cand s-a intors acasa, langa sotie si cele doua fetite. In dimineata zilei de 18 martie, le-a spus rudelor ca pleaca la serviciu, la unitatea militara, insa n-a mai ajuns acolo. A doua zi,  trupul lui fara viata a fost descoperit intr-o padure din Targu Lapus, iar masina lui era parcata la 100 de metri distanta.

Rudele se intreaba ce cauta acolo, mai ales ca nu cunostea pe nimeni in judetul Maramures. Disperati, oamenii nu gasesc decat o singura explicatie pentru gestul lui extrem: a ramas marcat de atrocitatile la care a asistat in Afganistan si intr-un moment de cadere psihica, si-a luat viata.

Superiorii lui au inceput acum o ancheta, pentru a lamuri misterul mortii barbatului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu