marime text:

Merita o a doua sansa? I-a fost dat inapoi bebelusul pe care l-a abandonat pe un pres!

Regretele ca si-a abandonat copilul au muscat atat de tare dintr-o femeie din Braila, incat s-a dus sa-l ceara inapoi de la medicii care il ingrijeau. Tanara este necasatorita si mai are acasa o fetita de 7 ani. Ea a marturisit ca nu poate sa traiasca cu ce a facut si isi vrea baiatul acasa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Inca de la sfarsitul saptamanii trecute, atunci cand a fost abandonat bebelusul, psihologii de la Directia pentru Protectia Copilului se asteptau ca mama sa regrete gestul facut. Se intampla asa in multe cazuri, spun ei, cand femeile se panicheaza imediat dupa ce isi aduc copii pe lume sau sufera chiar un adevarat soc si nu concep sa-l si creasca.

Dupa ce i-au auzit povestea, cei de la Protectia Copilului i-au permis femeii sa-si ia copilul acasa, mai ales ca a dovedit ca ar avea cu ce sa-l creasca.

Baietelul a fost gasit acum trei zile de un barbat, pe presul din fata usii apartamentului sau. Omul a anuntat politia, care a dus bebelusul la spital si a inceput cercetarile, pentru identificarea mamei. La doua zile, femeia a venit singura la spital si a izbucnit in lacrimi cand medicii i-au aratat copilul.

Femeia a marturist ca a avut un soc imediat dupa ce a nascut si abia dupa ce vazut stirea la televizor despre copilul ei si-a dat seama ce a facut.

Dupa ce i-au facut o evaluare psihologica, cei de la Protectia Copilui au decis ca femeia merita o a doua sansa.
Asistentii vor monitoriza in continuare familia, pentru a se asigura ca baietelul este ingrijit cum trebuie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu