marime text:

Matusa premierului Boc a fost ucisa de un sofer beat! In acelasi accident, sora ei a fost ranita

Una din matusile premierului Emil Boc, a fost ucisa luni intr-un accident de circulatie, de un sofer care s-a urcat beat la volan. Femeia de 74 de ani era insotita de sora ei si impreuna se intorceau din Rachitele, unde isi vizitasera alta sora, chiar mama primului ministru. Au fost lovite din plin de sofer si numai una a scapat cu viata
Matusa premierului Boc a fost ucisa de un sofer beat! In acelasi accident, sora ei a fost ranita
Politistii din judetul Cluj l-au retinut pe un barbat de 39 de ani.

.

Soferul s-a speriat si a fugit, dar a fost prins cateva ore mai tarziu de politisti.

Cele doua femei mergeau pe partea stanga a soselei, in localitatea Scrind. La un moment dat din fata a venit o masina care a intrat in ele. Femeia de 74 de ani a fost luata pe capota, iar apoi tarata pe asfalt mai bine de 10 metri. Sora ei a scapat mai usor.
 
Soferul nici macar nu a oprit sa vada ce au patit cele doua batrane. A demarat in tromba, probabil speriat de ce facuse.
 
Batrana a murit in drum spre spital. Sora ei a scapat cu rani usoare si medicii au lasat-o sa plece acasa, dupa un control amanuntit.
 
Soferul a fost gasit de politisti dupa trei ore. Era acasa, in localitatea Rachitele, si au constatat ca era si baut: etilotestul a aratat alcoolemia de 0,75. A fost retinut pentru 24 de ore si este cercetat pentru ucidere din culpa.


 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu