marime text:

Mai bine se lasa, daca tot nu-i reuseste - un barbat a incercat sa se sinucida de 15 ori, in 2 ani

15 incercari de a-si lua viata a avut in ultimii doi ani un barbat din Galati, dar nu a reusit sa-i lamureasca pe medicii care l-au salvat de fiecare data ce il impinge catre gesturile nebunesti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A incercat totul pana acum si de aceasta data medicii i-au recomandat sotiei sale sa ceara pentru el ajutor specializat.

Barbatul nu a lasat niciodata vreun bilet de adio si dupa fiecare tentativa de sinucidere le-a spus apropiatilor ca a avut un moment de ratacire. Explicatii pentru aceste gesturi nu a reusit sa gaseasa nici macar sotia, care l-a gasit agonizand si de aceasta data si a chemat ambulanta.

Medicii i-au recomandat sotiei barbatului sa solicite sprijin de specialitate pentru a-l ajuta pe barrbat sa renunte la aceste ganduri negre.

O ancheta in acest caz va porni si Directia pentru Protectia Copilului, care vrea sa stabileasca daca nu cumva omul si-a traumatizat copiii cu incercarile lui de a-si lua viata.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu