marime text:

La un pas de moarte! Un barbat a fost scos din mare in ultima clipa

Extrem de aproape de moarte a fost un barbat care s-a prabusit in mare in aceasta dupa amiaza, in Statiunea Mamaia. Era urcat pe un stabilopod, la pescuit, dar intr-o clipa a cazut ca secerat in apa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Iar daca nu ar fi sarit doi martori sa-l scoata, punandu-si propriile vieti in pericol, acum era mort.

Barbatul abia mai respira cand au ajuns cei de la ambulanta. Medicii l-au stabilizat si au incercat sa afle ce s-a intamplat cu el. Singurele informatii le-au primit chiar de la cei care l-au salvat pe barbatul de 57 de ani.

Barbatul a fost transportat de urgenta la spital, iar medicii l-au internat la Terapie Intensiva. Specialistii spun ca urmatoarele ore sunt critice in cazul persoanelor salvate de la inec. In orice moment pot face infarct si isi pot pierde viata.

Politistii au declansat si ei o ancheta, iar primele informatii arata ca omul nu era baut si ca cel mai probabil a facut un preinfarct. Oricum, sansa lui a fost ca intreaga scena a fost observata de cei doi martori care au sarit imediat si l-au scos la mal.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu