marime text:

La Iasi, pana si oamenii trecuti de 40 de ani au dat de gustul etnobotanicelor!

Daca pana acum, medicii ieseni erau ingroziti de numarul adolescentilor care consuma produse etnobotanice, o noua categorie de varsta intra in atentia lor. Un barbat de 43 de ani a fost adus aseara in coma la spital, dupa ce s-a drogat cu astfel de substante.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.I-au fost colegi de salon alti doi barbati adusi intr-o stare similara de ierburile aromatizante

Cei trei pacienti au ajuns pe patul de spital in doar cateva ore. Cel mai grav a fost si cel mai varstnic pacient din acest an care a consumat ierburi legale. A fost adus la spital de ambulanta chemata chiar de prietenul cu care a consumat produsele etnobotanice.

Omul a povestit ca dupa ce cateva fumuri a simtit o stare de moleseala si in cateva minute si-a pierdut cunostinta.

Ceilalti doi pacienti au ajuns la spital cu dureri de inima, tulburari de respiratii si depersonalizari.

Medicii de la Spitalul de Urgente spun ca incep sa apara tot mai des victime din randul persoanelor de peste 40 de ani, categoria cel mai putin afectata pana acum.

Doctorii vor inainta Primariei Iasi o cerere prin care le solicita edililor sa retraga autorizatia de functionare magazinelor care comercializeaza ierburi etnobotanice.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu