marime text:

Jurnalist sportiv, impuscat mortal in Libia - sotia sa este o romanca

O romanca isi plange sotul ucis in Libia. Femeia a primit vestea cea neagra prin telefon: barbatul ei a fost impuscat cand iesea dintr-un post de radio. Se numea Ali el Dwaik si era jurnalist sportiv, rezident in Romania. Razboiul din Libia l-a prins in localitatea natala Misrata si atunci s-a hotarat sa transmita stiri la radio despre ce se intampla acolo.
Jurnalist sportiv, impuscat mortal in Libia - sotia sa este o romanca

Dupa trei zile in care nu mai stia nimic de sotul ei, Liliana Sandu a aflat ca nu mai era in viata. Cumnatul ei i-a spus ca Ali a fost impuscat.

Disperata, femeia a incercat sa afle mai multe, pentru ca voia sa stie cum i-a murit sotul. Rudele i-au spus ca totul s-a intamplat pe 21 martie, cand barbatul a iesit din postul de radio de unde transmitea stiri. Din acelasi loc reusea sa comunice pe internet si cu ea. Ultima conversatie au avut-o pe 17 martie, cand i-a povestit cat de mandru era ca reusea sa le spuna oamenilor adevarul despre ce se petrece in Libia.

Barbatul i-a povestit cat de periculos era acolo si ca evita sa mearga neinsotit pe strada pentru ca in orice moment putea fi rapit sau impuscat.

Oficial Liliana Sandu nu a reusit sa obtina niciun raspuns. Ambasada romana din Libia i-a transmis ca din cauza comunicatiilor intrerupte nu pot lua legatura cu familia sotului sau. 

Liliana si Ali el Dwaik erau casatoriti de 4 ani. Aveau impreuna o firma de curierat insa, in paralel Ali era jurnalist sportiv.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu