marime text:

Jucatori cu dosare penale, un Rolls vandalizat si un meci cu incidente!

Incidente inainte si dupa meciul celor doua eterne rivale la fotbal Steaua si Dinamo. Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei spune ca o parte din vina o au jucatorii dinamovisti, pe care ii acuza ca le-au aruncat fanilor, in tribune, fulare cu torte ascunse in ele.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La finalul meciului, pe care Steaua l-a pierdut cu 0-1 in fata lui Dinamo, mai multi suporteri si-au descarcat furia aruncand cu pietre in masina luxoasa a lui Gigi Becali.

Gigi Becali a ajuns cu masina la sectia 22 Politie unde a depus o plangere pentru avarierea automobilului. Tot aici au fost aduse cinci persoane care se vor alege cu dosar penal pentru distrugere. Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei a declarat ca a fost retinuta si o a sasea persoana, pentru distrugerea unei masini a Jandarmeriei 

Finantatorul Stelei este hotarat sa mearga de data aceasta in justitie, pentru a pune capat unui fenomen periculos. La prima vedere daunele provocate automobilului de lux sunt de ordinul zecilor de mii de euro.

Incidente au fost inca de la inceputul meciului, dar acestea au venit din partea dinamovistilor.  

Totul s-a petrecut inainte de inceperea meciului, la incalzire. Daca vor fi identificati pe imaginile camerei care a filmat incidentul, jucatorii dinamovisti risca sanctiuni individuale pentru facilitarea accesului cu materiale pirotehnice pe stadion. Mai mult, oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal sustin ca se poate ajunge pana la suspendarea clubului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu