marime text:

"Irinel Columbeanu este geniul malefic de la Izvorani!" - VEZI ce mai scrie Monica in cererea de divort

"Pentru mine, Irinel Columbeanu este geniul malefic de la Izvorani". Iar ea "este o Cenusareasa pusa in situatia de a cauta lozul castigator prin gunoaie". In acesti termeni, cat se poate de plastici, au ajuns sa se bata prin tribunale sotii Columbeanu.   
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Monica joaca dur de la prima infatisare. Si-a schimbat radical cererea de divort, care arata mai degraba ca un rechizitoriu la adresa milionarului.

Tanara doamna ii avertizeaza pe judecatori ca au de-a face cu un mariaj aranjat de fostii nasi de cununie. Sotii Matei si Monica Mico i l-au prezentat pe Irinel si asa a inceput totul.

"Am fost fascinata de lumea in care acesta traia si in care ma introducea, o lume total diferita de cea din care veneam eu. La acel moment, paratul avea o conceptie negativa si impotriva casatoriei." (Sursa: Monica Columbeanu)

Si daca tot s-a deschis cutia Pandorei, Monica sterge cu buretele imaginea de domn galant a lui Irinel Columbeanu. Ea spune ca toate darurile pe care le-a primit in zilele de inceput ale relatiei au trecut inainte pe la fostele lui iubite: Romanita Iovan si Anna Lesko.

"Urmatoarele zile au fost coplesitoare, una dupa alta, cadouri, vizite, calatorii in strainatate. Parisul! Un Mercedes! Totul facea parte parca dintr-un scenariu deja scris sau o piesa in repetitie. Nu puteam sa vad decat ceea ce fascina." (Sursa: monica Columbeanu)

Acum, dupa 5 ani de mariaj Monica nu mai pozeaza in fata credula si are parerile ei.

"Adevarurile acestea le-am aflat dupa casatorie, iar otrava lor a fost cu atat mai ucigatoare. Daca as fi stiut in nesinceritatea lui Irinel Columbeanu nu m-as fi casatorit cu acesta. Nu i-as fi permis sa fie tatal copilului meu!" (Sursa: Monica Columbeanu)

Cu toate acestea, Monica Columbeanu recunoaste ca: "Faceam ceea ce imi cerea! Simteam ca ii datorez acest lucru! Ii simteam dominatia sa: prin putere, prin experienta si prin bani! Cu toate acestea, ma credeam libera, dar acum constat ca nu am fost niciodata libera, niciodata egala cu el. (...) Sotul meu nu a facut altceva decat sa ma prinda intr-o cusca prin toate dependentele posibile: psihologic, financiar, relational! (Sursa: Monica Columbeanu)

Pusa la zid si descrisa drept o mama care isi maltrateaza copilul, Monica nu intoarce si celalalt obraz.

"Toate aceste acuzatii relative la comportamentul meu fata de fetita mea Irina sunt neadevarate, sunt creatii ale geniului malefic de la Izvorani." (sursa: Monica Columbeanu)
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu