marime text:

Inchisoare pentru vrajitoare! Legea care transforma magia alba in inselaciune, adoptata tacit in Senat

Prea ocupati cu alte treburi, senatorii au uitat de legea vrajitoriei, iar ea a fost adoptata tacit. Asa cum a gandit-o un deputat PDL, initiativa stabileste ca cititul in carti, in cafea, in stele, dar si alte practici oculte le-ar putea trimite direct la inchisoare pe doamnele care practica magia.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ramane ca deputatii sa decida daca vrajitoria poate deveni inselaciune.

"Vrajitoria inseamna ritualuri magice prin care se invoca realitati spirituale demonice, cu scopul de a inlatura anumite boli, de a reface sau destrama legaturi dintre oameni". Definitia a fost gandita in aprilie, de mai multi deputati democrat-liberali, care s-au gandit ca legea lor ar aduce ceva bani la bugetul de stat.

Pe langa instituirea unei noi taxe, initiativa ar fi trebuit sa diminueze numarul celor care platesc promisiunile unor doamne care au pretentia ca pot lucra cu forte nevazute. Doar ca, din primavara pana acum, senatorii nu au avut timp de legea vrajitoriei.

Legea prevede, in forma deputatilor, modificarea Codului Penal si transformarea asa-zisei vrajitorii in inselaciune, respectiv infractiune.

Cand a aparut, initiativa nu avea cum sa nu le deranjeze pe asa-zisele experte in magie.

Legea intra acum in dezbaterea celor care au initiat-o. Si care au cuvantul final.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu